logo lgtbicastello
Ofrenda al rey Jaume I

[et_pb_section bb_built=”1″ _builder_version=”3.19.5″][et_pb_row _builder_version=”3.19.5″][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text _builder_version=”3.19.17″]

Davant els insuls, desqualificacions i amenaces que hem rebut per les xarxes socials degut a la aparició d’una bandereta amb el arc iris a la estàtua del rei en Jaume I, CastellóLGTBI manifesta: La bandereta la vam deixar com a ofrena al rei Jaume I en el Correllengua del passat divendres. Alguna persona, per la nit, la va agafar i la va deixar a la ma del rei en Jaume, sense fer cap acte vandàlic. La celebració del 9 d’octubre es per a totes les valencianes i valencians, inclús per a les persones lesbianes, gais, bisexuals, transsexuals i intersexuals. Que alguna persona considere que açò es una falta de respecte per la nostra historia nomes te un nom LGTBIfòbia i li recordem que es tracta d’un delicte d’odi. A hores d’ara, junt amb els nostres serveis jurídics, estem recopilant tots els comentaris LGTBIfóbics que han aparegut en les xarxes socials per tal d’interposar una denuncia davant la fiscalia de delictes d’odi a Castelló. Considerem que es vergonyós i intolerable que hi haja algunes veïnes i veïns de Castelló que tinguen una mentalitat tan tancada o que realitzen o mostren el seu recolzament a estos comportaments LGTBIfobics.

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_image src=”https://castellolgtbi.es/wp-content/uploads/2019/01/logo.png” _builder_version=”3.19.5″ /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *